Termékek

Azure - Vezérelt világítás

Többfunkciós digitális vezérlő lámpatestbe építve, amely képes a világítást és a párásítást időzíteni, valamint a fűtést szabályozni.

Régi ár: 68.000 Ft
Aktuális ár: 64.490 Ft

Kinek ajánljuk ezt a terméket?

• akik most készülnek terráriumot vásárolni, vagy cserélnék a régit,
• akik el akarják kerülni a kábel és "kütyü dzsungelt", és egyetlen rendszerre vágynak,
• akik esztétikus és professzionális világítást szeretnének,
• akik nem akarják kézzel kapcsolni a világítást,
• akiknek fontos, hogy a terráriumban megfelelő legyen a hőmérséklet és a páratartalom,


• akiknek kevés idejük van az állat életkörülményeinek állandó ellenőrzésére...

...vagyis mindenkinek akinek terráriumi kedvence van !

Miért ezt válasszam? ... Azure650

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Egyszerű a használat

Automata működtetés biztosít a vezérlő, az egyszerű beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.

A legfontosabb dolog egy használati terméknél a felhasználóbarát kialakítás. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg az LCD kijelzővel rendelkező vezérlőt. Egyetlen kezelőszervének köszönhetően nagyon könnyű a beállítása. Automata működésű, ami annyit jelent, hogy a beállítás után naponta ismétli a lámpák be- és kikapcsolását, a fűtés szabályozását és a párásítás vezérlését. Nappali és éjszakai hüllőkhöz egyaránt használható, mivel külön beállíthatóak a nappali és éjszakai értékek is. Áramkimaradás esetén a vezérlőt nem kell újra beállítani, a programot a beállítás, vagy módosítás pillanatában eltárolja a készülék. Amint ismét elérhető az energiahálózat a készülék minden beavatkozás nélkül képes folytatni a vezérlést.

 

2. Egyértelmű a kijelzés

Érthető, mozgó ikonok jelzik a fogyasztók (fények, fűtés, párásítás) működését. Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.

Szintén nagyon fontos a használat során, hogy minden szükséges információ látható legyen a kijelzőn. Ehhez a fogyasztók működését érthető, mozgó ikonok jelzik a teljesen nyelvfüggetlen alapképernyőn. A mindennapi komfortos használat fontos eleme a kijelző állítható fényereje. A kezelőszerv megnyomásával a többnyelvű (magyar, angol, német) menürendszerben lehet minden fogyasztót és annak kapcsolási értékeit és paramétereit beállítani. A módosítások után vissza lehet térni az alapképernyőhöz, vagy pár másodperc múlva (a beállított értékek automatikus mentése után) visszaáll a készülék az animált alapképernyőre.

 

3. Irányított a megvilágítás

Menüben beállítható, lefelé irányított megvilágítás.

Mind a négy lámpafoglalat be- és kikapcsolási időpontja menüből állítható. A lefelé irányított foglalatoknak köszönhetően, a fény és a meleg nagy része a terrárium belsejébe kerül, növelve ezzel is a hatékonyságot más gyártók kiviteleivel szemben. Csúszásgátló szilikon élvédő gumi gondoskodik a rögzítésről a terrárium tetején. A szenzoros felügyeletnek köszönhetően a szenzor meghibásodásakor, vagy lecsatlakozása esetén, a vezérlő a külső fűtő egységet automatikusan lekapcsolja. Így hiba esetén elkerülhető a túlfűtés.

 

4. Letisztult stílusos kivitel

A rozsdamentes fémből készült letisztult forma adja a stílusos kivitel alapját.

Erre kerül rá a nagy ellenállóságú porfestés. Ez a két megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget. A fekete, festett külsőnek köszönhetően szinte minden lakberendezési stílushoz illeszkedik a lámpatest. A festék tulajdonságai miatt az ujjlenyomat is kevésbé látszik rajta, így könnyen tisztán tartható.

 

5. Univerzális tápcsatlakozó

A főkapcsoló mellett található a hagyományos C13-as tápcsatlakozó (számítógépes tápkábel).

Ez az egyik leggyakoribb megoldás az eszközök tápellátására. Külső fűtési és párásító egység csatlakoztatható a kifejezetten erre a célra kialakított aljzatokhoz. A főkapcsoló segítségével teljesen áramtalanítható a készülék. A korábban beállított program a visszakapcsolás után folytatódik automatikusan. A hátlapon található további két aljzat. Az egyik a külső fűtés, a másik a párásítás vezérlésére szolgál. Mindkettő menüből állítható. A terméken található információs táblán (hátsó oldal, főkapcsolónál) látható, hogy melyik konnektorba kell a párásítót és melyikbe a külső fűtést csatlakoztatni a megfelelő működéshez.

Lámpa csere, áthelyezés, terrárium, vagy lámpa tisztítás előtt, a főkapcsoló lekapcsolása után, MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról!

 

6. Fejlesztés és gyártás

Magas minőség, magyar fejlesztés és gyártás. Vevői elégedettség és támogatás.

A megfizethető árra és a magas minőségre a teljesen magyar fejlesztés és gyártás ad garanciát. A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük termékeinket és törekszünk a vásárlói elégedettségre

Mit jelent az időzített világítás?

 

A kezelőgomb segítségével a többnyelvű menüben könnyen beállítható a nappali fény be- és kikapcsolásának időpontja.

Mit jelent a szabályozott fűtés?

 

Alapvetően ez a termosztát funkció. A készülékhez csatlakoztatott hőmérséklet és páratartalom-mérő szenzor méri a környezete hőmérsékletét és annak páratartalmát. Ezt a szenzort a terráriumban olyan helyre kell rögzíteni, ahol ezeket az értékeket szabályozni és mérni szeretnénk.

Hőmérséklet szabályozás: a készülék állandó, előre beállított értéken tartja a hőmérsékletet.

A kezelőgomb segítségével könnyen beállítható ez a hőmérséklet a kívánt értékre.

Mit jelent az időzített párásítás?

 

A készülékhez csatlakoztatott hőmérséklet és páratartalom-mérő szenzor méri a környezete hőmérsékletét és annak páratartalmát. Ezt a szenzort a terráriumban olyan helyre kell rögzíteni, ahol ezeket az értékeket mérni szeretnénk.

Párásítás vezérlés: a párásítás időzítéssel történik. A menüben beállítható a párásítás kezdő időpontja és hossza, valamint a párásítási ciklus ismétlési gyakorisága. Így kialakítható az állatnak megfelelő párás környezet.

Az Azure termékcsalád tagjai magukban foglalnak egy professzionális terráriumi lámpatestet és klíma vezérlő egységet is.
A készülék alkalmas terráriumok megvilágítására és a benne élő állatok természetes életkörülményeinek automatikus szimulálására.
Ennek köszönhetően akár napokra is magára hagyható az állat.

A tervezésnél a könnyű kezelhetőség volt az egyik legfontosabb szempont. A forgógombos kivitelnek és a könnyen átlátható menürendszernek köszönhetően egyszerűen beállíthatóak a szükséges paraméterek. További módosításhoz - ha szükséges - szintén a kezelőgombot kell használni.

A beállítás után a készülék vezérli a világítást és a hozzá csatlakoztatott egységeket: fűtés; párásítás.

A kijelzőn mozgó ikonok jelzik az aktív részegységeket, valamint leolvashatóak a csatlakoztatott szenzor hőmérséklet és páratartalom értékei is.
Csatlakoztatható fény- és hőforrások:
Világítás:

bal oldali E27-es kerámia foglalat (B) (max.80W)
pl. napozó izzó, éjszakai izzó, infra kerámia fűtő, infra kerámia izzó, melegítő izzó, stb

jobb oldali E27-es kerámia foglalat (A) (max.10W)
pl. LED fényforrás

T5-ös UV fénycső (C) (55cm, max.24W)

Fűtés:

külső fűtő egység (D) (konnektoros csatlakozás) max.400W )

Párásítás:

külső párásító egység (E) (konnektoros csatlakozás) max.400W )
pl. ködképző, csepegtető, esőztető, stb.

A lámpákat, kompakt fénycsövet és a T5-ös fénycsövet a termék nem tartalmazza,
azok külön vásárolhatók meg!
Érzékelő tulajdonságai:
Páratartalom:

• Páratartalom érzékelési tartomány: 0...99.9 % RH
• Páratartalom pontosság: ±3 % RH
• Páratartalom felbontás: 0.1 % RH

Hőmérséklet:

• Hőmérséklet érzékelési tartomány: -40...+80 °C
• Hőmérséklet pontosság: ±0.5 °C
• Hőmérséklet felbontás: 0.1 °C

Vezeték:

• Vezeték hossza: 1m; 1,5m

1 darab érzékelőt a csomag tartalmaz vásárláskor.
A termék fő méretei:
Azure650 fö méretek

A menü felépítése:
A menü felépítése